Avís legal


Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

L’Associació Softcatalà (d’ara en endavant Softcatalà), amb NIF G07919483, és propietària i gestora d’aquest lloc web.

Continguts web i enllaços

Els comentaris i opinions de cada usuari en tot el lloc web (notícies, fòrums, wiki, recull de blocs, etc.) són de la seva propietat, i Softcatalà no se’n fa en cap cas responsable. L’opinió de Softcatalà s’expressa només en la forma d’aquells enviaments que apareguin signats pròpiament a portada.

Softcatalà es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

Pel que fa als continguts publicitaris, els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

Softcatalà no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los amb la major promptitud possible.

Softcatalà © 2024 Contacte | Avís legal | Firefox en valencià

Si no s'indica el contrari, el contingut text es troba disponible sota els termes d'una llicència Atribució - CompartirIgual 3.0

El lloc web de Softvalencià funciona gràcies a WordPress phpBB Debian entre altre programari lliure. Allotjat a: UDL