Navega en valencià

Introducció

Les pàgines web més importants de la xarxa tradueixen els seus continguts a aquelles llengües que estan més representades pels usuaris que visiten les seues pàgines. Cada navegador s’identifica amb un idioma que no té per què ser el mateix que l’idioma de la seua interfície. Per això és important assegurar-nos que la llengua amb la qual el navegador s’identifica és la nostra.

Des de la Fundació .CAT i Softcatalà es va llançar a Catalunya la campanya Navega en català per tal de promoure l’ús del català a l’hora de navegar per la xarxa. Ací fem un breu resum de les parts més importants que es comenten, visiteu la pàgina de la campanya per a més informació.

Segons el navegador i sistema operatiu que feu servir, el procediment pot variar. A continuació vos proposem diferents guies per a les diferents configuracions possibles. Fixeu-vos que l’Opera es configura igual en tots els sistemes operatius, igual que el Firefox. Feu clic sobre la combinació que més s’adapte al vostre sistema.

Configuracions

Softcatalà © 2024 Contacte | Avís legal | Firefox en valencià

Si no s'indica el contrari, el contingut text es troba disponible sota els termes d'una llicència Atribució - CompartirIgual 3.0

El lloc web de Softvalencià funciona gràcies a WordPress phpBB Debian entre altre programari lliure. Allotjat a: UDL