La Generalitat valenciana instal·la el LibreOffice en tots els seus equips


El dia 16 d’agost la Generalitat valenciana va publicar una notícia en el seu portal on informava de la finalització del desplegament del paquet ofimàtic LibreOffice en tots els seus ordinadors, tant en la versió valenciana com la castellana.

El desplegament va començar a principis de 2012 i el paquet ofimàtic s’ha instal·lat en prop de 120.000 ordinadors. A la nota enviada per la Generalitat s’han fet mencions a l’estalvi en llicències que això suposa a curt i llarg termini. D’esta manera, la Generalitat continua en la seua política d’impulsar el programari lliure a tots els nivells de l’administració.

Des de Softvalencià no podem més que felicitar-nos d’este tipus d’accions. Esperem que la Generalitat continue amb esta política que realment ajuda a la promoció del valencià en les noves tecnologies. El programari lliure permet més fàcilment ser traduït al valencià.

Si voleu baixar-vos LibreOffice en valencià, ací vos deixem l’enllaç:

També us recomanem instal·lar el corrector ortogràfic valencià que segueix les regles de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua:


2 comentaris a “La Generalitat valenciana instal·la el LibreOffice en tots els seus equips”

 1. Carles Porcel diu:

  23 jul., 2014 a les 15:23

  Bona noticia. Us falta un zero: 120.000 ordinadors.

 1. Xavi Ivars diu:

  23 jul., 2014 a les 16:23

  Gràcies Carles!

  Ja ho hem corregit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Softcatalà © 2024 Contacte | Avís legal | Firefox en valencià

Si no s'indica el contrari, el contingut text es troba disponible sota els termes d'una llicència Atribució - CompartirIgual 3.0

El lloc web de Softvalencià funciona gràcies a WordPress phpBB Debian entre altre programari lliure. Allotjat a: UDL