Microsoft Office 2003 en variant general (català)


Introducció

El Paquet d’idioma en variant general per al Microsoft Office 2003 es pot aplicar sobre una instal·lació prèvia d’Office 2003 en qualsevol llengua. Inclou, de sèrie, el corrector ortogràfic de català.

El pedaç només tradueix els programes Word, Excel, PowerPoint i Outlook; la resta de components (Access, InfoPath, Publisher i les Eines de Microsoft Office) no els tradueix, així com tampoc tradueix la documentació en línia del producte.

Atenció: El Microsoft Office 2003 només funciona amb Windows 2000, XP i Windows 7. Aquest pedaç requereix una llicència prèvia ja instal·lada i en funcionament, i només serveix per a la versió 2003.

baixada

Instal·lació

Una volta heu baixat el fitxer, només heu de clicar sobre la icona office2003-lip.exe, acceptar la llicència i seguidament fer clic sobre Instal·la.

Llicència Office 2003

Llicència Office 2003

En acabar la instal·lació el programa t’avisa.

Instal·lació acabada

Instal·lació acabada

La instal·lació és prou ràpida i quan acabe vos avisarà, només caldrà acceptar i el Microsoft Office 2007 ja estarà traduït, ací teniu un captura:

Word Office 2003 valencianitzat

Office 2003 valencianitzat


Cap comentari a “Microsoft Office 2003 en variant general (català)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Softcatalà © 2024 Contacte | Avís legal | Firefox en valencià

Si no s'indica el contrari, el contingut text es troba disponible sota els termes d'una llicència Atribució - CompartirIgual 3.0

El lloc web de Softvalencià funciona gràcies a WordPress phpBB Debian entre altre programari lliure. Allotjat a: UDL