La versió en valencià del LibreOffice vindrà instal·lada per defecte en Ubuntu


LibreOffice, el paquet ofimàtic que va nàixer fa més d’un any després que Oracle comprara Sun Microsystems, propietari de l’OpenOffice.org, ha presentat fa pocs dies la versió 3.5. Esta versió la podeu baixar des de la fitxa que tenim al web.

LibreOffice 3.5 té moltes novetats molt interessants, però volem destacar-ne una que als valenciano-parlants ens afecta de ple: la versió en valencià vindrà empaquetada per defecte en l’Ubuntu (i distribucions Debian) conjuntament amb la versió en català general. Podrem seleccionar fàcilment el canvi de llengua i tindre el LibreOffice en valencià amb només dos clics.


1 comentari a “La versió en valencià del LibreOffice vindrà instal·lada per defecte en Ubuntu”

  1. Jordi diu:

    29 febr., 2012 a les 20:29

    Molt molt molt bé!!!! Enhorabona a tots els que feu açò possible.

    El gran esforç que feu i que ens dona el programari en Valencià és sens dubte molt positiu per al nosaltres i per a les noves generacions. La combinació perfecta entre software lliure i localització ens farà més competitius i eficaços, i per tant, contribuirà al progrés de la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Softcatalà © 2024 Contacte | Avís legal | Firefox en valencià

Si no s'indica el contrari, el contingut text es troba disponible sota els termes d'una llicència Atribució - CompartirIgual 3.0

El lloc web de Softvalencià funciona gràcies a WordPress phpBB Debian entre altre programari lliure. Allotjat a: UDL